Tuesday, December 11, 2007

Wij vertrekken!

December 10th, 2007, D Day!

Om 5:00 's morgens kwam Sjoerd ons ophalen. Gelukkig heeft Sjoerd een busje want wij zijn met 4 mensen, 1 hond, 8 koffers, 1 kennel en 7 x "hand" bagage... In het busje vinden we 2 mooie tekeningen om ons een goede reis te wensen! Bedankt Anne en Noah!

Daisy dacht eerst dat we haar echt achterlieten en ging naar de garage zonder naar ons te kijken! Toen zij in de auto naast Rachel en Floyd mocht gaan zitten, was ze natuurlijk ontzettend blij!




En nog een keer een nederlandse windmolen!!!



Na een relatief lange reis (4 uren om Schiphol te bereiken, files), Californian muziek en de leuke gesprekken met Sjoerd over "onze" USA en "zijn" Douce France (Sjoerd gaat over 3 weekjes met zijn gezin naar Frankrijk emigreren) zijn we op Schiphol aangekomen.




Gelukkig konden wij direkt inchecken. Alle stewardessen waren gek op Daisy. Deze hond trekt altijd aandacht sinds zij geboren is! Ze moet een speciale hond zijn! Daarom is ze bij ons terechtgekomen ! hahaha!

We hebben dan afscheid genommen van Sjoerd. Bedankt nogmaals voor de reis en heel veel geluk in Frankrijk met Felicia, Anne en Noah. We komen jullie bezoeken zodra ls het zwembad klaar is! hahaha! Geniet van jullie plek, van Frankrijk, de rust, de natuur, de fransen, de taal, de baguettes en de kaas! Geniet van het leven. Maak elke dag een paar zonnegroeten :-)
Meteen daarna arriveerden Tini, Ruby en Benjamin en een half uurtje later Jeanny en Rob. Heel leuk dat jullie er waren en nogmaals dank voor de hulp in de laatste dagen!!! We hebben samen nog iets lekkers gegeten en gedronken en toen was het tijd om door de Douane te gaan.







Ons vliegtuig:





Zoals jullie kunnen zien, zijn de knuffels ("lapinous") ook van de partij!
In het vliegtuig konken we niet samen zitten maar we waren ook niet te ver van elkaar. Rachel ging naast me zitten, Floyd naast Paul (die krijgt meer snoep dan met mij! hahaha!). Voor Rachel was de start toch een beetje "eng', ook het idee dat het buiten rond -60 graden waren vond ze eng. Na een korte tijd konden we iets lekkers eten met een heerlijk tomatensap voor mij (dit neem ik altijd in een vliegtuig) en ik wilde zeker geen uitzondering maken!
Rachel heeft een beetje last gekregen van de turbulentie" maar gelukkig is ze daarna in slaap gevallen en kon ze bijkomen.Foto vanuit Rachel's raampje:






Het is al wit buiten!

Downtown Minneapolis vanuit het vliegtuig:


USA... finally...

No comments: