Saturday, December 8, 2007

Dag allemaal!

Een raar gevoel: wij laten hier een heleboel vrienden achter! Familie, collega's van Valerie, die donderdag haar laatste werkdag had; yogastudenten van Paul en natuurlijk alle vrienden van Rachel en Floyd.

Rachel was de eerste en heeft vorige week afscheid genommen van haar "aerobic groep". Het was een speciale les, met dansen en dan met kado'tjes, drank and snoepen. Iedereen wilde in Rachel's vriendenboek schrijven, om nog iets liefs te plaatsen en natuurlijk hun email adressen te vermelden. Want Rachel moet nu flink emails aan iederen sturen! En dat is goed want zo kan zij haar nederlands bijhouden! Rachel heeft echt van deze les genoten zoals wij het op de fotos kunnen zien. Zij danst heel graag en moet dit zeker ook in Amerika blijven doen. Als groot afscheidkado heeft zij van haar vriendinnen en danslerares 5 DVDs gekregen van de serie "Het Huis Anubis". Nou, met zo'n kado maak je Rachel blij! Het Huis Anubis is de serie die Rachel nooit wil missen. Ook in Amerika kan zij het gelukkig volgen via internet, zoals altijd"! De aerobic klas van Amstenrade

Nog een foto!

Nog de Kados openen, voordat wij iets drinken en lekker snoep gaan eten...

Vrijdag was het DE Afscheiddag! De laatste schooldag voor allebei en later de laatste tennistraining voor Floyd.

Op donderdag avond hadden wij nog flink moeten knutselen om een herinnering aan iedereen te kunnen geven. En met volle handen (ook voor de lieve juffies) zijn Rachel en Floyd naar school gegaan. Nog een keer dus naar de Vrije School in Heerlen. Een geweldige school, waar zij jaren hebben gezeten en genoten. Wij gaan die school nooit vergeten. De leuke meesters en juffies, de ouders met wie wij altijd heel leuke kontact hebben gehad, de speciale lessen waar onze kinderen zijn gegroeid. Wij gaan zeker de schoolfeesten missen, zoals Sint Jan's feest dat voor mij (Valerie) altijd het mooiste feest is geweest.


Nog een paar minuten gymles voor Laura, Rachel, Yarca en de rest van de klas.

Ook Floyd geniet van de laatste minuten op zijn nederlandse school!

Rachel heeft een paar tranen laten zien en is met buikpijn naar de auto gegaan... Toch een beetje moeilijk om afscheid te nemen van vriendinnen die zij sinds meer dan 8 jaren kent.


Nog even genieten bij Yarca, Lieveke, Rachel en Marieke te zijn.

In de klas van Floyd is minder verdriet. Iedereen is blij met zijn klein kado'tje, de lieve Juffie Ingrid wil heel graag nog van Floyd horen en geeft ons nog snel haar email adres :-). Ook Floyd moet dus emails sturen zodra wij in Amerika zijn.

Op het plein heb ik zelf nog van een paar ouders afscheid genomen. Bedankt alle lieve ouders. Ik zal de leuke ouderavonden missen, de feesten en jullie vriendschap. Ik hoop dat wij via deze blog nog contact gaan houden.

Nancy en Jacqueline. Ik ben zo blij dat ik jullie hebben ontmoet via onze kinderen!

Valerie, tussen Ilse en Desiree. Jullie horen nog van ons :-)
's middags ging Floyd naar zijn laatste tennistraining. Wat jammer dat wij zijn toptrainer niet in onze koffers kunnen nemen. Want de trainingen van Janou zijn altijd perfecte trainingen geweest en Floyd heeft altijd ervan genoten en met meer dan plezier daar naartoe gegaan.


Nog een leuke foto van Demi's hondje, die altijd High 5 met Floyd doet :-)

Nog een keer flink trainen en lekker tennissen. Heerlijk. Volgende week moeten wij al op zoek gaan voor een nieuwe trainer...

En nog de laatste vrienden uit Amstenrade. Adriana, Sanne en Cars. Jullie moeten ook naar ons schrijven! Wij zien jullie nog zeker weer :-)


1 comment:

Anonymous said...

hey rachel ik ben adriana ik miss je zo erg ik ben zo aleen hier. is heel anders zonder jou mijn e-mail adress is lief_konijntje_22@hotmail.com