Wednesday, December 12, 2007

Weer een mooie dag

Vandaag hebben we weer een mooie dag gehad. Iedereen was erg vroeg op (hebben wij toch een kleine jetlag?), rond 4:00! Om 6:30 mochten Rachel en Floyd opstaan en lawaai maken! hahaha! Zo makkelijk is het niet in een appartement te wonen met buren boven en naast ons!

We zijn daarna weer op zoek gegaan naar een huis. Toch misschien een huis kopen want die zijn hardstikke mooi en ook niet zo duur. Dus wie weet. Het weer was fantastisch! Hier een paar fotos van onze straat (met een kleine stuk van onze auto) en van een meer naast ons appartement. Zoals jullie het kunnen zien, is er al flink sneeuw. Ik ben erg benieuwd hoeveel we nog gaan krijgen deze winter!

We zijn dan eerst langs Medtronic geweest om het gebouw te zien (een van alle Medtronics gebouwen want gisteren hadden we al een heel groot gebouw op een andere plek gezien). Medtronic parkway is goed te zien! Het gebouw is ontzettend mooi en ik heb echt zin om daar te werken!

Na een paar uur rijden door alle wegen en kleine straten, hebben we een mooie wandeling gedaan met Daisy zodat zij ook kon bewegen. Daisy houdt veel van sneeuw, de kinderen ook! Met zo'n prachtig weer is het fantastisch hier! We voelen ons heel goed! We zijn vanavond erg moe maar blij. We moeten nog veel doen (auto vinden, bankrekening openen, etc) dus eerst weer een lange nacht en dan weer op pad :-) - Valerie


7 comments:

Sjoerd@Le Petit Pauliat said...

Fijn om te lezen en te zien dat het goed met jullie gaat! Wat een prachtige foto's in de sneeuw. Daisy is een ware sneeuwkoningin ;-) We blijven jullie blog volgen, leuk!

Anonymous said...

Wat geweldig allemaal. We missen je hier wel bij Medtronic!!!

Anonymous said...

Valérie,

Je suis contente de voir que vous êtes bien arrivés et que vous y allez à fond ! Quelles belles photos et que de neige !!

Ce matin, j'arrivais à mon bureau et je voulais te dire bonjour, mais bien sûr tu n'étais plus là, ça faisait tout bizar :(

Bisous de Sarina

ruby said...

Hoi! Wat ziet dat er heerlijk uit! Sneeuw en zon... Ik ben jaloers op jullie!! Als ik de foto's zie weet ik dat het goed gaat en dat is fijn. Voor nu veel succes met het vinden van een mooi groot huis en blijf schrijven, het is zo leuk om alles op deze manier te volgen en te weten wat jullie doen en hoe het met jullie gaat! x

Anonymous said...

It's so nice to be able to follow you via the blog.
I thought I'd have a look quickly not expecting to see anything yet. But what a good surprise. How efficient!
I don't understand much of the story in Dutch but I can feel somehow you are happy and you've done so much already!
I miss you though.
Hope the appartment is OK.
Bisous, Myriam

Anonymous said...

C'est beau, avec toute cette neige et le soleil ! Floyd a une tuque superbe (tiens, vous avez vu, je parle aussi québécois) et c'est vrai que Daisy ressemble à une reine des neiges. Elle a bien fait de partir avec son pelage d'hiver.
Bisous à tous.

Anonymous said...

C'est super! j'ai rien compris, mais les photos sont belles...
Moi aussi je suis sous la neige!:-)