Sunday, December 16, 2007

Een weekje in Minneapolis

Weer een update van ons. Kleine update want we hebben het echt druk hier! Hunting naar huizen, autos, mobiele telefoons, warme kleren, etc.! We hebben weer twee werkende laptops maar helaas geen goede connectie! We moeten soms 1 minute wachten om een nieuwe pagina te laden en 's avonds vaal ik in slaap tussen twee paginas als ik naar huizen zoek!!! Echt waar!!!

Gisteren en vandaag waren dus niet zo interessant voor onze blog. Gewoon auto rondrijden om een huis te vinden. Mensen hebben hier vaak weinig geen privacy! De tuinen zijn gewoon open, zonder hek. Je kan in de tuin van de buren kijken, of er gewoon inlopen :-)

Intussen hebben wij een paar lekkere "longfoot" gegeten by Subway! Dit wordt denk ik een van de Penners' plekken. Deze broodjes zijn heerlijk. Je mag zelf kiezen wat je erop wil. Heerlijk. Rachel en Floyd vinden dit echt lekker en na 2 dagen by Subway, moeten we nu 4 "longfoot" kopen. Geen sprake meer van "delen"! Hier zijn ze:












Natuurlijk gaan we ook naar Starbucks iets drinken. Frapucinnos.... jammer dat ze veel te koud zijn voor mijn tanden :-( Alles is groot in America, ook de broodjes en de drankjes!!













We hebben ook een paar wandelingen gemaakt. Rachel en Floyd vinden het heerlijk om te schaatsen op hun schoenen! Maar ja, het glijdt echt hier dus meestal vallen ze...













Vanmiddag (Zondag) zijn we naar de Mall of America geweest om boodschappen te doen, het grootste overdekte winkel centrum van de US! De fotos zijn niet echt gelukt maar goed, tenminstens hebben jullie een idee hoe het uitziet! Rond 600 winkels, een pretpark in het midden (met enkele achtbanen, reuzerad etc) een hele grote Lego winkel (dit is voor jou Tom!) heerlijke pizzas (ja, we hadden toch honger na 3 uren winkelen) en gelukkig een paar mooie & warme kleren voor de kinderen.


Oh ja, nog iets grappig gezien. De "Crocs" (deze "plastic" schoenen die echt de trend zijn sinds deze zomer in Nederland) kan je ook hier vinden. Maar voor de winter natuurlijk, dus zo zien ze uit :-) Tja, misschien gaan ze die niet in Nederland verkopen! Moet kouder zijn! hahaha! Valerie

7 comments:

Anonymous said...

Les crocs avec peau de mouton intégrée sont aussi au Québec! hahaha.
bisous

Anonymous said...

Hoi Floyd en Rachel. Is het koud in America, ja of nee? Hebben jullie een nieuwe jas? Hebben jullie ook kertmis? Een kusje voor Floyd en een kusje voor Rachel van Benjamin.
Dit was wat ik van Benjamin moest schrijven aan jullie. We vinden het fijn weer iets te horen en te kijken...

Anonymous said...

Hebben jullie een niewve jas ?
Rachel, heeft u mouwen met je jas?? Sinon, j'espère que le pull en-dessous est bien chaud ! Ou alors, tu peux mettre un poncho par dessus. Mais, j'ai vu que les gens se promènent en T-shirt, quand il y a du soleil.En tout cas, vous avez de la chance avec le temps, il fait super beau chez vous !
Floyd a l'air bien au chaud en titi orange. (Tiens, ça me rappelle quelque chose.)
Bisous.

Anonymous said...

Et je boirais bien un (ou des) frapucinnos... bien qu'il fasse aussi -7°C chez nous ce soir.

Unknown said...

Hey jullie USA-tjes We kijken iedere dag even hoe het met jullie gaat. We zijn een beetje jaloers op starbucks en lego store. King size broodjes en alles anders wat groot en americaans is. We blijven jullie op de voet volgen. Sandra heeft het zwaar nu. De laatste loodjes en dan is het toch binnenkort zover. We laten iets weten. Wel jammer dat we niet een sms kunt sturen naar jullie. Hier is het overigens erg koud buiten en er ligt helaas geen sneeuw. Val veel plezier bij je nieuwe baan en de rest komt vanzelf wel. Ik heb nu al zin om een keer op bezoek te komen..........Groetjes Sandra Finn Tom en .....

Anonymous said...

@ Benjamin,
Ja het is koud maar heerlijk met de zon. Kerstmis is ook hier. Over een paar dagen ga ik veel fotos van Kerstmis voor je maken, ok?
Dikke kus van Rachel en van Floyd.

@ Sandra,
Nog een paar dagen! Darnaa weer een baby! Dat zou ik graag willen hebben :-)))
Onze email is hetzelfde gebleven, dus snel een email sturen als bb hier is:-)

Anonymous said...

Super ce blog et ces photos, dommage qu'il soit en hollandais. Françoise (francoise.denquin@sogeti.com)