Thursday, March 27, 2008

FLOYD IS JARIG!!!!!

Vandaag is Floyd jarig geworden! 10 jaar!!! Weer een teener in huis! Dat wordt wat!!!

Vanmorgen zijn we iets vroeger wakker geworden! Om de kadotjes open te maken, voordat we naar school gingen! De nederlandse gewoonte vergeten we niet dus. In Frankrijk warten we meestal 's avonds om iets lekkers te eten en met de "dessert" open we de kadotjes. In Nederland hebben we altijd die heel vroeg 's morgens open gemaakt.

Ondanks het feit dat hij jarig was, kon Floyd eerst niet opstaan. Van een warme bed naar een koude woonkamer! Toch gingen zijn ogen open en realizeerd Floyd dat hij 10 was!


Hier de eerste foto, net wakker!!! Het leven van een jarige is hard jongens!

Dan toch snel naar de woonkamer om te zien wat allemaal daar was!


Eerst stond een Welkom text in de gang, zodat Floyd echt wist hoeveel hij eindelijk was!!!




Daarna ging Floyd naar de woonkamer. Waouh!!! Ik zie ik zie ik zie wat je niet ziet! Tennisballen overaal! Ja, met twee tennisplayers moeten we regelmatig ballen kopen! Na een paar keer vinden deze meneers dat de ballen niet meer goed zijn :-(





En dan de kadotjes openen! Floyd was dan echt wakker!
















Pionnetjes om de trainen, een grote puzzle, een map van de US, amerikaanse onderbroeken en een echte basketball

Toen ging het telefoon. Frankrijk was aan de lijn en Floyd moest dan Frans praten!!! hahaha! Het is toch makkelijk talen te praten. De wereld kan bellen, Floyd kan in alle talen antwoorden!!!


Op school heeft Floyd getrakteerd met koekjes. Die ging weer vandaag met zijn klas zwemmen (de hele week) dus het was weer een sportieve dag. Later in de middag gingen ze (Rachel en Floyd) op het schoolplein met de brandnieuw basketball spelen. Jammer dat Jeanny uit Nederland net belde. De kinderen waren niet thuis!


En omdat Floyd blijkbar niet genoeg kadotjes had gekregen, kwamen nog twee pakketten via de post! Met heel veel kadotjes! T-shirts, boeken, kaarten, DVDs en nog meer... En nog een kaart uit Frankrijk!




Nou, dit was dus een echte leuke verjaardag! En om het nog leuker te maken, hebben ze nu Lente vakantie (lente? wat is lente???) voor een hele week!!!

NOG HEEL ERG BEDANKT AAN IEDEREEN :-))))

Veel lieve groetjes

6 comments:

Sjoerd@Le Petit Pauliat said...

Bonjour Floyd,

Van harte gefeliciteerd!!! En nu maar die tennisballen om de oren van je vader meppen ;-)

Bisous
Sjoerd, Felicia, Anne en Noah

Anonymous said...

Wat een ontzettende leuke verjaardag om zo te beginnen. Zo zie je maar weer dat het verlaten van je warme bedje soms ook wel leuk kan zijn!

:-)

Tim said...

Hey Floyd,
van harte uit het mooie Amstenrade.
We missen jullie heel erg.
Jullie huis is gisteren verkocht, misschien komen er wel nieuwe kindjes wonen.

Heel veel groeten Cars.

Petra said...

Van harte, Floyd! Jullie vieren op zijn Nederlands, cadeautjes bij het wakker worden. Mijn Amerikaanse man moet daar na 18 jaar nog steeds aan wennen ;).
Groetjes,

Petra

Anonymous said...

@ Bedankt iedereen! Ja Petra, het is wennen met al die verschillende gewoonten! Grappig dat je man dit na 18 jaren nog niet gewent is! Ik heb zeker twee jaar nodig gehad om te wennen om 6:00 's avonds te eten! Ik wilde zooooo graag zoals in Frankrijk rond 8:30 eten :-( maar met een hungerige nederlandse man naast me, moest ik gewoon om 5:30 al koken :-O -Valerie

Anonymous said...

Even een vraag aan Petra -

Hoe wordt een verjaardag dan op zijn Amerikaans gevierd? Ik heb er nooit bij stil gestaan, omdat wij niet zoveel met kinderen meer te doen hebben.

Ik weet wel dat de jarige (dat hebben we wel veel meegemaakt) uit eten genomen wordt.

Doen ze helemaal niet aan kadootjes voor kinderen dan?