Tuesday, December 9, 2008

Precies 1 jaar!

Vandaag zijn we precies / EEN / 1 jaar in Minneapolis. Wat gaat de tijd snel. Al een winter survived, van een lente genoten, een laaaaannnnge zomer gevolgd, een herfst bewonderd... Nu is het weer winter. Echt koud, met relatief veel sneeuw. Is het niet leuk? De kinderen komen terug van school en gaan, zoals vandaag, meteen verder met de sleeen en een boel vrienden. Daarna lekker chokomelk/pasta/pizza smullen... Heerlijk... Ook Daisy is blij! Eindelijk een niet-te-warm-weer buiten.

Fotos komen nog. Het ruikt naar Kerst met het koud weer, de sneeuw en de Kerstdecoraties die al in alle tuinen zijn aangebracht. Een Kerst atmospheer. Buiten is het meer een Wintervakantie gevoel! Ook leuk!

Groetjes iedereen -Valerie

5 comments:

Reubzaet said...
This comment has been removed by the author.
Reubzaet said...
This comment has been removed by the author.
Reubzaet said...

Hallo broer Paul, schoonzus Valerie, kids Rachel en Floyd en hond Daisy!!!!
Gisteren een jaar geleden hebben we jullie uitgezwaaid op Schiphol. Wat is dat jaar snel omgegaan!
Gelukkig kunnen we emailen en bellen (en we moeten ook eens gauw de webcam gebruiken), maar soms wil ik jullie allemaal een echte big hug geven.
Het is leuk om steeds op jullie site te lezen hoe jullie het daar vinden en wat jullie zoal doen. We lezen het ook aan oma voor, dat vindt ze leuk.
In ieder geval heel veel groeten en op naar het tweede USA-year.
Lieve groeten van Jeanny en Rob.

Anonymous said...

Hoi Jeanny,
Nou je was echt bezig zeg met schrijven! hahahaha! Je andere posten zijn niet geplaatst maar we hebben ze toch via email gekregen :-))
Ja, een jaar gaat snel! Het sneeuwt weer vanavond! Het is echt mooi hier. Ik ga in het weekeind een paar fotos maken.
Groetjes -Valerie

Anonymous said...

Bon, et bien, bon anniversaire !
Est-ce que vous cherchez toujours une maison ?
J'aimerai bien voir à nouveau des photos de neige. Ici, elle est tombée pas loin de chez nous, mais pas chez nous.
Et quand il fait -3°C, je mets tous mes pulls les uns sur les autres. Alors à -18°C, j'aurais très très froid. Et ici, il y a de la glace sur le pare-brise de la voiture le matin. Heureusement, j'ai un carton qui protège bien et qui m'évite de gratter la glace pendant 10 mn. Mais quand il y a du vent, le carton s'envole, quand il pleut, il est détrempé. Bref, ce n'est pas l'idéal.
Bisous.
Sophie.