Sunday, December 7, 2008

Kado'tjes, chokolade letters, sneeuw en nog wat...

Hallo allemaal,
Hier zijn we weer. Nog levend! hahahaha! Ja, ik weet het, jullie wonderen wat we met onze blog doen. Gewoon niets! :-)

MAAR................. we moeten toch jullie heel veel bedanken, want de laatste tijd hebben we heel veel pakketjes gekregen. Vanuit Frankrijk en Nederland eerste voor Rachels verjaardag! Kijk hier hoeveel kadotjes ze heeft gekregen...





















Dus bedankt iedereen, Oma, Tiny, Jeanny, Ruby voor de leuke kadotjes, de mooie kaarten voor iedereen! Niet te vergeten de stroop en drop! En natuurlijk ook Minet & Alain, Sophie en Caroline! Zoals jullie het op de fotos kunnen zien, hebben we geen vlaai gegeten :-( Niet alleen 1/2 taart natuurlijk, de andere 1/2 was al op toen ik terug van mijn werk kwam...

Op 5 Dec, zijn Sinterklaas en Zwarte Piet hier gekomen. We hadden een surprise gemaakt voor iedereen en toch hebben we nog een paar dingentjes van de goede Sint gekregen. Kijk maar:










Op 6 Dec. waren we weer met kadotjes verrast! Weer van Sinterklaas en Zwarte Piet. Chokolade letter voor iedereen, mooie boeken voor Rachel en Floyd, nog meer snoep! Boek voor Paul, briefopener voor mij. Twee warme mutsen voor Rachel en Floyd! Bedankt Sinterklaas!!!!:-) Het is hartstikke leuk/lief dat jullie aan ons hebben gedacht!
Winter is nu echt hier in Minneapolis! Alles is wit en het is al ijskoud... -12/-13 vandaag... Het is vreemd te denken hoe warm het in de zomer was toen we naar het meer gingen, hier vlakbij! Nu is het meer bevroren en als het nog kouder wordt, gaan we daarop er weer lopen!!!! Gisteren hebben we voor de eerste keer de sleeen uit de kelder gehaald.









Gisteren hebben we ook onze Kerstboom gekregen. Net toen Paul en Floyd naar een winkel gingen om een kerstboom te kopen, kwam een van mijn kollegas naar ons huis met een grote boom. Hij had net een gekregen en dacht aan ons. Meteen zijn we natuurlijk gaan boodschapen doen om decoraties te kopen. Ik wilde dit jaar geen volle boom hebben. Paar lichtjes en niet te veel. Kijk eens hoe onze boom mooi is....helemaal vol.... :-) Is het niet mooi?
Groetjes -Valerie






1 comment:

Anonymous said...

Ah, mais c'est un MÉGA sapin!!! je croyais qu'il était tout petit... SUPER !