Monday, January 7, 2008

We zijn bijna in T-shirt :-)

3 graden jongens! We lopen bijna in T-shirts! Ja, het is 25 graden verschil met vorige week!!! Heerlijk. De vogels zingen, de sneeuw melt... Maar we zijn, zoals jullie, nog in Januari :-)

We hebben niet veel te melden. Het leven gaat zijn gangetje hier. We hebben afgelopen weekend weer 3 huizen van binnen gezien. Helaas nog niet ons droomhuis. Een was met heel veel natuur rond het huis. Veel plaats voor het huis, veel achter het huis, tuin naar het zuiden, mooie terras. Binnen was het iets te donker. Maar toch een mooie plek. Het tweede huis was te klein, de tuin naar het oost maar met mooi uitzicht. De eigenaar had een voerplek in de tuin voor de herten die elke dag kwamen eten. Het derde huis was groot en modern, super clean en mooi. Helaas was de tuin naar het Noord. 3 slaapkamers en 3 badkamers met bubblebad en hele grote kamers!!! Deze Amerikaanse! Die kunnen echt mooie huizen bouwen!

Op mijn werk was iets special. 3 dagen training. Dit is ook leuk omdat ik al de produkten en het bedrijf ken! Dus geen hoofdpijn aan het einde van de eerste trainingsdag. Geweldig! Weer veel leuke mensen ontmoet. Iedereen vond het knap dat we vanuit Europa zijn gekomen. Zo moeilijk is het ook niet! Ik voel me nog niet echt thuis maar toch goed. - Valerie

No comments: