Friday, September 4, 2009

Zomer verhalen - Deel I

Hallo Wereld,

Vanaf nu ga ik vertellen wat we deze zomer hebben gedaan (en gezien) in verschillende delen. Vaandag komt Deel I :-)

Het begon met een hele lange reis voor Paul en Floyd die tot naar California moesten rijden. Omdat we in Minnesota wonen, zijn zij door Minnesota, Iowa, Nebraska, Kansas (kleine stuk), Colorado, New Mexico, Arizona en uiteindelijk California, naast San Diego. Een hele rit... Zoals jullie het kunnen zien hebben ze mooie fotos voor ons gemaakt: lange wegen, lange wegen en nog lange wegen :-) "Vervellend" denken jullie? Helemaal niet met zo'n tween! Heerlijk hard muziek aan, allebei een dubble "chocolate-frapucino"(chokolade drank), Oranje M&Ms (ja hier zijn ze ook van de oranje kleur!), pizzas, lekker boterhammetjes met avocados en kaas... rijden en nog rijden...

De eerste twee nachten hebben ze in de auto geslapen. Ik heb vergeten te vertellen dat de auto helemaal vol was met tenten, slaapzaken, kleren van iedereen, dozen met wandelschoenen, etc etc... Ze hadden dus genoeg spullen om een "heerlijke" bed te maken en "lekker" te slapen :-) Gelukkig lag ik lekker thuis in mijn bed... Hahahaha!

De volgende morgen moesten ze natuurlijk weer alles in de auto zoeken. Op de foto kunnen jullie zien dat Floyd zijn (under)broek nog niet gevonden had :-)











En snel"on the road again"! Hier alleen voor jullie een paar van de 50 fotos die ze hebben gemaakt! Zoals jullie het kunnen zien was er niemand anders op de weg! hahaha!













Nog drie hier die toch ook mooi zijn!








Naar 2 dagen waren ze al in New Mexico! Eerste keer voor hun allebei dat ze in die Staat gingen. Snel een foto van de Welcome board gedaan natuurlijk, als bewijs.
Nog een paar miles daarbij (en als ik "een paar" schrijf, bedoel ik "veel"!). Blijkbar met nog zo veel plezier als op de eerste dag & steeds meer oranje M&Ms, drankjes, avocados.... Heerlijk!



Snel ook een foto gemaakt in New Mexico om ons te laten zien dat er "wildlife" was. Maar goed, ik heb alle fotos gekeken en heb niet veel (lees "nul", "niets", "0") van deze gezien :-)



In New Mexico hebben ze de stad Santa Fee bezocht, hoofdstad van New Mexico, oudste hoofdstad van America. Een hele mooie stad. De huizen heten "Adobes", gebouwt met sand, clay, water en organic bouwstoffen en alles door de zon gedroogd! Ze lijken op dozen vind ik! Echt grappig!











Zo eindigt Deel I van de vakantie.
In Deel II gaan jullie "white dunes" zien, van zuid New Mexico... en dan natuurlijk California, waar ze 3 dagen lang van alles hebben genoten (Pacific, het eten, palmbomen, tennis, concert en ook motels met heerlijke bedden:-)
Tot volgende keer!
Valerie

1 comment:

Martin said...

Hahahaha, die ogen van Floyd!!! Schitterende foto.

Maar is hij dan zonder onderbroek van het hotel naar de auto gelopen? LOL!

Mooise foto's allemaal. Santa Fe staat ook nog op ons lijst om te bezoeken. Het is in een dag met de auto te doen namelijk. :-)

Ik ben blij dat de blog weer een beetje aktiviteit heeft! haha