Saturday, May 1, 2010

Chicago - April 2010

Vorige weekeind moesten we naar Chicago! We "moesten" om nieuwe passporten te laten maken... dus richting de nederlandse embassade op Zondag middag (floyd had een tournooi en we konden niet eerder gaan), bij de embassade op Maandag ochtend, eventjes rondlopen daarna en terug naar Minneapolis op Maandag middag! Chicago ligt rond 7 uren van Minneapolis af, vermoeiend maar te doen :-)

Op zondag middag was het flink aan het regenen! Tijd genoeg om in de auto boeken te lezen, dutjes te doen en lekker rijden. Daisy ging ook me.

In Chicago was het nog sterker aan het regenen. We wilden toch Downtown zien (misschien zouden we de volgende dag geen tijd hebben of ging het nog meer regenen!).
Gelukkig was het de volgende dag heerlijk weer, winderig (tja, Chicago ligt naast Lake Michigan dus wind kun jij daar verwachten) maar heerlijk.
Hier zijn "een paar" fotos voor jullie :-)
Groetjes
Valerie












































Op Maandag ochtend:














































































































































2 comments:

Anonymous said...

MOOIE FOTO'S VAN JULLIE REIS EN ERG LEUK VOOR ONS ALLEMAAL OM TE ZIEN! OMA VERHEUGT ZICH, IS LEKKER TOETJE VOOR NA HAAR FAMILIEVERJAARDAGSFEEST VANDAAG. HEEL VEEL GROETEN VANUIT ZUID-ZUID NEDERLAND!!

designfirm said...

Nice pics....