Monday, November 3, 2008

Halloween & 20 graden

Vorige week Vrijdag was het zover: Halloween :-)

Kleren hadden we al (7 dagen geleden gekocht) en we alleen maar hoopten dat het weer mooi zou zijn. Tja, met zo'n kostumes kon je niets anders hopen! Nou, Rachel en Floyd zijn geluksvogels geweest: het weer was heerlijk!
Vantevoren hebben we natuurlijk ook pompoenen gekocht. Het was leuk om die te bewerken en mooie lampen ervan te maken. Hier een paar fotos toen Rachel en Floyd bezig waren. Gelukkig waren ze niet te hard en binnen 1 uur waren we klaar.



















Daarna hebben we natuurlijk ook een lekkere pompoenen- soep gegeten :-)











Rachel ging met een paar vriendinnen Halloween vieren, terwijl Floyd eerst met een vriend en zijn broer en daarna met hun verder naar een Halloween party.

Herkennen jullie ze nog? Rachel wel, maar Floyd niet echt! Geen echte kostume van de Vrije school ! hahahaha! Maar goed, Halloween is Halloween!

Hier is Rachel voor haar vertrek en een paar uren later (weer in pyjamas!):

En hier is Floyd voor zijn vertrek en dan zijn winst :-)






Vandaag was het weer een heerlijke dag: rond 22 graden! We lopen weer in t-shirt rond sinds een paar dagen en voelen ons bijna in California:-)
Morgen, D-Day. We volgen de Presidential Campaign intensief! Het wordt spannend jongens! Helaas heb ik de hele dag een training en moet ik tot 's avonds wachten maar goed, gelukkig wordt het ook 's avonds spannend!
Tot zo -Valerie

3 comments:

Anonymous said...

LEUK OM WEER EENS WAT VAN JULLIE TE HOREN EN WAT ZIEN JULLIE ER PRACHTIG UIT - NOG LEUKER DAN CARNAVAL! WE HEBBEN HIER OOK HEERLIJKE POMPOENSOEP GEMAAKT, MAAR HET WEER IS BIJ JULLIE TOCH ECHT BETER, GENIET ERVAN! WE VOLGEN DE AMERIKAANSE VERKIEZINGEN HIER NATUURLIJK OOK. SOWIESO ZIJN WE DOOR JULLIE MEER BELANGSTELLEND VOOR HET LEVEN ALDAAR. (NEIL YOUNG IS BIJV.IN MINNESOTA GEBOREN.) TOT GAUW, MET MEER GOED NIEUWS,
LIEVE GROETJES UIT SITTARD E.O.

Anonymous said...

Waouh !
T'arrives à découper des sorcières dans la peau des potirons ???
Très beaux costumes ! Je pense que Caroline a dû en palir de jalousie !
Et allez-vous réussir à manger tous ces bonbons ? En combien de temps ?
Bisous.
Sophie.

Anonymous said...

Haaaaa, j'avais pas vu les photos d'Halloween !! incroyable les costumes... et la tonne de bonbons! Avez-vous fini des les manger?
Caroline