Monday, September 22, 2008

Nog een warm weekeind achter de rug

Hoi hoi,

We genieten nog steeds van onze zomer!!! Niet te geloven. Vorig weekeind was het nog tussen 28 en 30 graden. Heerlijk. We zijn op Zondag naar het zuiden gereden, tot aan de grens van Iowa. Het was anders dan in het noorden van Minnesota, niet zoveel meren, meer heuvels (net zoals Zuid Limburg! hahaha), maisvelden, etc. Echt leuk te zien (toch houd ik meer van het noorden).

Hier een paar fotos.








Ja ik weet wat jullie allemaal denken: "ik zie geen heuvel"!!! Inderdaad... maar er waren echt heuvels daar...

Op de terug weg, zijn we langs de Mississippi gereden. Die was echt breed daar, de echte Mississippi :-) Nog een paar fotos, die zijn een beetje van ver genomen maar goed, beter dit dan niks!


Veel herfste kleuren hebben we nog niet gezien. We moeten geduld hebben, het komt nog! Over 2 weken hebben we allemaal een lange weekeind, dan gaan we op zoek naar de "Fall colors" :-)
Groetjes en take care -Valerie

3 comments:

Anonymous said...

OMA heeft genoten van alle mooie foto's! Floyd met Paul en Valerie met Rachel in de bootjes. En Daisy in het water, die is zo lief.
volgende keer leest oma weer verder. Groeten van oma!

Anonymous said...

Ook hier in Colorado is het een heerlijke warme nazomer en we genieten bijna dagelijks ook van temperaturen van zo tussen de 24 en 28 graden met veel zon. De meeste bomen worden ook al geel, dus de herfst zit er wel aan te komen en dat geeft een ontzettend mooi gezicht!!!

Anonymous said...

Est-ce que vous pouvez cueillir des pommes? C'est la saison ici...